gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

У Чехії заборонять нові наркотики

PDFДрукe-mail

Найближчим часом Сенат Чеської Республіки обговорить розширення списку заборонених речовин, який буде доповнений більш ніж тридцятьма найменуваннями нових синтетичних наркотиків. Депутати відповідне доповнення вже підтримали, повідомляє Радіо Прага.

В кінці минулого року в прикордонних районах Моравсько-Сілезького краю відкрився ряд магазинів, що пропонують потенційним споживачам нові стимулюючі і розслабляючі наркотичні речовини, які здатні викликати залежність і завдати серйозної шкоди людському здоров'ю. Господарями лавок в даному випадку є польські ділки, які були змушені закрити подібні заклади в своїй країні у зв'язку зі зміною законодавства в Польщі.

На жаль, в Чехії, через неповороткість законодавчого процесу, нові синтетичні наркотики ще не були внесені до списку заборонених психотропних речовин. Передбачається, що в майбутньому чеське законодавство зазнає змін і стане більш гнучким. У результаті, нові наркотичні речовини виявляться поза законом набагато швидше, ніж це відбувається нині.

Цікава стаття? Поділись нею з друзями:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вінницька афіша

Translate(Переводчик)

Про Чехію

Українці в Чехії

Чеська - це легко!

Хто онлайн!?

На даний момент 230 гостей на сайті