gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За недозволені чартери покарають

PDFДрукe-mail

 

У неділю, 27 березня, у більш ніж 250 російських туристів виникли проблеми з вилітом на відпустку в Чехію. Як повідомляє агентство ПРАЙМ-ТАСС, Росавіація ініціювала проведення позапланової перевірки авіакомпанії Sky Express з дотримання ліцензійних умов і вимог щодо перевезення повітряним транспортом пасажирів та вантажів «у зв'язку з грубими порушеннями норм повітряного законодавства РФ, допущеними авіакомпанією при організації чартерних рейсів 27 березня 2011 року», - йдеться в повідомленні відомства.

Результати даної перевірки можуть стати підставою для застосування щодо недобросовісного перевізника відповідних заходів реагування. Як раніше повідомляло Радіо Прага, авіакомпанія Sky Express, не маючи відповідних допусків та дозволів, які видаються авіавладою РФ, уклала договори повітряного перевезення пасажирів на двох чартерних рейсах за маршрутом Москва - Пардубиці (Чехія) - Москва.

Усього двома рейсами, запланованими на 13,30 і 6,00 мск (27 березня 2011 року), планувалися до перевезення 264 пасажира. Через допущені авіакомпанією Sky Express порушенння пасажири зазначених рейсів не мали можливості вилетіти за розкладом. Час затримки відправлення рейсів склав відповідно 12 год і 4 год 35 хв.

Цікава стаття? Поділись нею з друзями:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вінницька афіша

Translate(Переводчик)

Про Чехію

Українці в Чехії

Чеська - це легко!

Хто онлайн!?

На даний момент 26 гостей на сайті